روز به روز صنعت ساختمان سازی در حال گسترش و پیشرفت است. به همین دلیل شاهد تجهیزات و تکنولوژیهای جدیدی هستیم که به پیشرفت بهتر روند پروژه کمک خواهد کرد. از جمله مواردی که این روزها در این صنعت به شدت مورد استفاده قرار میگیرد، میتوان به کناف سقف کاذب و انواع سازههای پیش ساخته اشاره کرد. به عنوان مثال دیوار پیش ساخته، در دنیای امروز به شدت مورد استقبال قرار گرفته است. این موضوع به موارد زیادی وابسته است. از جمله این موارد میتوان به این موضوع اشاره کرد که، دیوارهای پیش ساخته توانستهاند کیفیت و سرعت روند پیشروی یک پروژه را به شدت افزایش دهند.
در پروژههای قدیمی، تمامی مراحل متفاوت ساخت و ساز از جمله خلق و ساخت دیوار، در مکان اصلی پروژه انجام میشد. در زمان روم باستان استفاده از سازههای پیش ساخته به شدت مورد توجه قرار گرفت. در آن زمان، رومیان موادی را داخل قالبهای مشخص شدهای میریختند و پس از اینکه مواد سفت میشد آنها را به مکانهایی که مورد نیاز بود منتقل میکردند. در سال ۱۹۰۵ در لیورپول انگلستان استفاده از سازههای پیش ساخته مورد استقبال قرار گرفت و به تدریج جایگزین ساخت سازههای سنتی شد.
دیوار پیش ساخته چیست؟
در واقع دیوار پیش ساخته دیواری است که در خارج از مکان پروژه طراحی و ساخته میشود. این دیوار فقط در محل پروژه، مونتاژ میشود. مزایای استفاده از این دیوار بیشمار است. با این وجود در ادامه چند نمونه از این موارد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
- دیوار پیش ساخته، باعث میشود به نیروی کار کمتری نیاز داشته باشید
- این دیوار در برابر عوامل محیطی مقاومت خوبی دارد
- با توجه به تنوع زیاد دیوارهای پیش ساخته، میتوانید بهترین دیوار را نسبت به نوع پروژه و مکان مدنظر انتخاب کنید
- دیوار پیش ساخته در برابر زلزله مقاوم است و گزینهی خوبی برای استفاده در مناطق زلزلهخیز است
- این دیوار را میتوانید پس از استفاده در پروژههای دیگر استفاده کنید و یا بهفروش برسانید
- در پروژههایی که هدف اتمام ساخت و ساز در حداقل زمان ممکن است، استفاده از دیوار پیش ساخته، تاثیر زیادی در تسریع روند پیشروی پروژه خواهد داشت
- این دیوار میتواند نسبت به جنسی که دارد، در برابر صدا و حرارت نیز عایق خوبی باشد
تفاوت دیوار پیش ساخته با دیوار بنایی
این دیوار با دیوار بنایی تفاوت زیادی در ساختار و نحوهی ساخت دارد. دیوار بنایی دقیقاً در مکان پروژه و برای قسمت مد نظر ساخته میشود. برای ساخت این نوع دیوار از متریالهای تقریباً یکسان استفاده میشود و جنس آن مشابه سایر دیوارهای ساختمان است. در مقابل دیوار پیش ساخته، جنس و انواع متفاوتی دارد. به همین دلیل مهندسین میتوانند نسبت به کاربری مدنظرشان، بهترین دیوار را برای قسمتهای مختلف ساختمان انتخاب کنند.
همچنین به دلیل اینکه این دیوارها در کارخانهها و شرکتهایی با استانداردهای مشخص تولید میشوند، طراحی و ساخت با دقتتری نسبت به دیوارهای بنایی خواهند داشت. این دیوار در مکان خارج از پروژه ساخته میشود و مونتاژ آن در ساختمان انجام خواهد شد. به همین دلیل، خرابی ندارد و هیچگونه آسیب و خسارتی برجای نمیگذارد.
قیمت دیوار پیش ساخته
مانند سایر متریال و مصالح مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی، قیمت دیوار پیش ساخته نیز، تحت تاثیر عوامل متفاوتی قرار میگیرد. دیوار پیش ساخته میتواند از جنسهای متفاوتی باشد. جنس دیوار پیش ساخته تاثیر مستقیمی بر قیمت آن دارد. علاوه بر آن این موضوع که، به چه تعداد دیوار نیاز دارید، در چه زمانی اقدام به خرید دیوار میکنید و همچنین متراژ دیوار مد نظرتان تاثیر مستقیمی بر قیمت دیوار پیش ساخته خواهد داشت.
به همین دلیل برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره میتوانید به راحتی با کارشناسان فروش AJV ارتباط بگیرید. در ضمن، چنانچه با سازههای مورد نیاز سمنتبرد و چگونگی اجرای آن آشنایی ندارید، میتوانید از طریق لینک قرار داده شده، اطلاعات خود را در این باره افزایش دهید.
دیدگاه خود را بنویسید