صحبت از بازسازی ساختمان که میشود، استفاده از دیوار کاذب، به شدت مورد استقبال قرار میگیرد. در نظر داشته باشید، مانند کناف سقف کاذب که استفاده از آن در دنیای ساخت و ساز امروز کاربرد زیادی دارد، دیوار کاذب نیز توانسته جایگاه خوبی را در این صنعت از آن خود کند. این نوع دیوار در واقع مانند یک تقسیم کنندهی فضای داخلی در ساختمانها عمل میکند و میتواند در دو نوع متحرک و ثابت اجرا شود.
این دیوار غیر باربری، در ابعاد و با متریال مختلفی ساخته و در بازار عرضه میشود. چنانچه میخواهید از این دیوار در ساختمان مدنظرتان استفاده نمایید، لازم است قبل از هرچیزی انواع آن را شناسایی و با آگاهی کامل گزینهی مدنظرتان را انتخاب کنید. در این مطلب هر آنچه لازم است در رابطه با دیوار کاذب بدانید، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. با این سری از مطالب هلدینگ ساختمانی پیگاژ، همراه باشید.
معرفی دیوار کاذب
دیوار کاذب در واقع یک نوع دیوار از پیش ساخته است، که میتواند در قسمتهای متفاوت ساختمان به عنوان تقسیم کننده و جدا کننده مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این در صورتی که بخواهید برای برخی تاسیسات موجود در ساختمان از یک پوشش مناسب استفاده کنید و این امکان را داشته باشید تا به راحتی به تاسیسات مد نظرتان دسترسی پیدا کنید، استفاده از این سازه، گزینهی مناسبی میتواند باشد. توجه داشته باشید، نام دیگر دیوار کاذب، دیوار کناف است. این نوع دیوار در مدلهای متفاوتی تولید و استفاده میشد.
- نوع جداکننده (پارتیشن)
- دیوار دکوراتیو
- نوع لاینینگ
- دیوار کاذب آکوستیک
هر کدام از این دیوارهای کاذب، کارایی و اهمیت خاص خودشان را دارند. دیوار پارتیشن جهت تقسیمبندی فضای داخلی استفاده میشود. دیوار دکوراتیو، جنبهی زیبایی دارد. دیوار آکوستیک در قسمتهایی که نیاز به عایق صدا دارید، بهترین انتخاب است. دیوار لاینینگ صفحات گچی به همراه زیرسازی فلزی را شامل میشوند. هر کدام از انواع این دیوارها میتواند با توجه به کاربری مدنظر، انتخاب خوب و مناسبی باشد.
مزایای دیوار کاذب
مانند تمامی سازههای پیش ساخته و هر نوع مصالح و متریالی که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد، دیوار کاذب نیز میتواند مزایا و معایب مشخصی داشته باشد.
- دیوارهای کاذب به شما کمک میکنند، در نیروی کار و مصالح مصرفی صرفهجویی کنید و سرعت اجرایی بسیار بالایی دارند.
- این نوع دیوار نسبت به دیوارهای آجری سبکتر است و به همین دلیل در برابر زلزله و حوادث مخرب مقاومت بسیار زیادی دارد.
- دیوار کاذب به آسانی نصب و اجرا میشود.
- تنوع زیادی در طرح و رنگ دارد و هیچگونه باری را به ساختمان تحمیل نمیکند.
- در برابر صوت، رطوبت و حرارت عایق خوبی است.
- چنانچه نیاز به تعویض و تعمیر داشته باشد، به راحتی قابل انجام است.
معایب دیوار کاذب
دیوار کاذب معایب خاص خودش را دارد و نمیتوان گفت که این دیوار بدون عیب است.
- مهمترین عیبی که میتوان به دیوار کاذب نسبت داد، قیمت آن است. قیمت این نوع دیوار نسبتا زیاد است و با توجه به اینکه تنوع زیادی دارد، برای استفاده در ساختمانهای لوکس و شیک مناسب است.
- دیوار کاذب نسبت به دیوارهای بنایی و دیوارهای اصلی ساختمان، دوام و طول عمر کمتری دارد.
تفاوت دیوار کاذب با دیوار بنایی
دیوارهای بنایی با مصالح و متریال از قبل مشخصی ساخته میشوند و دقیقاً در مکان پروژه طراحی و اجرا میشوند. به همین دلیل عموما، طول عمر بیشتری نسبت به دیوار کاذب دارند. با این وجود دیوارهای بنایی تنوع زیادی ندارند و مدت زمان اجرای آنها طولانی است. در مقابل، دیوار کاذب در مکانی خارج از محل اصلی پروژه ساخته میشود و به همین دلیل با سرعت زیادی در ساختمان نصب و مونتاژ میگردد. تنوع بسیار زیادی دارد و نصب آن به راحتی انجام میگردد. در صورتی که قصد دارید برای خرید دیوار کاذب اقدام کنید، میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید و تخصصیترین مشاورهی ممکن را در این زمینه دریافت نمایید. برای خرید انواع تایلهای ساختمانی، کناف سقف، دیوار کاذب و سازههای پیش ساخته در کنار شما هستیم.
دیدگاه خود را بنویسید